A nyaraló

A vendégház Gyomaendrőd külterületén, a Torzsás-zugi holtág közvetlen partján, dupla telken fekszik.

A nyaraló alsó szintjén egy televízióval felszerelt nagy nappali található, ahol egy két személyes kanapéágy biztosít fekhelyet.

A nappaliból nyílik a teljesen felszerelt, minden igényt kielégítő konyha, illetve külön helységekben a WC
és a fürdőszoba.

A felső szinten két szoba és a klímaberendezés található. A nagyobbik, franciaágyas szoba TV-vel is felszerelt, míg a kisebbik szobában kettő egyszemélyes ágy található.

 

Udvarunkon vendégeink igény szerint használhatják napozószékeinket, a bográcsozó és szalonnasütő helyen pedig finom ételeket készíthetnek, melyeket a hatalmas kerti pavilon alatt, fák árnyékában fogyaszthatnak el. (Bográcsot és tüzifát ingyen biztosítunk)

Hogy az esték kellemesen teljenek, kettő elektromos rovarcsapdát állítottunk fel az udvaron a szúnyogok ellen.

Az első udvaron kialakításra került egy közepes méretű sportpálya, melyen foczni, röplabdázni, vagy akár tollasozni is lehet.

A horgászni vágyó vendégeink LED fénnyel kivilágított, hatalmas stégen próbálhatnak szerencsét a kiemelkedően jó fogásokkal kecsegtető holtágban.

Vendégeink csónakunkat is térítésmentesen használhatják.

A nyaraló vízellátását fúrt kút biztosítja, így a csapvíz fogyasztásra nem alkalmas, ellenben fürdésre, mosogatásra teljesen biztonságos. Ennek megfelelően megkérjük kedves vendégeinket, hogy ivóvízfogyasztáshoz ásványvizet hozzanak magukkal.

A vendégház házirendjét ITT találja.