Hűségprogram

2021-től induló promóciónkkal visszatérő vendégeinket ajándékozzuk meg 10% kedvezménnyel!

A Hűségprogram részletei

A Hűségprogram (továbbiakban Akció) során azoknak a vendégeinknek, akik már jártak nálunk az adott naptári évben és még az adott évben visszatérnének, 10% árkedvezményt adunk a további foglalások árából.

Feltételek

a, Az Akcióba csak a saját felületeinken történt foglalások számítanak bele:

- Weboldalunkról történt foglalás: https://www.torzsasvendeghaz.info/

- Facebook oldalunkról történt foglalás: https://www.facebook.com/TorzsasVendeghaz/

- Emailben történt foglalás: torzsasvendeghaz@gmail.com

- Telefonon történt foglalás: + 36 20 330 2031

b, Egy naptári évben többször is igénybe vehető a kedvezmény, szezononkénti megkötés nélkül!

pl. Ön telefonon foglal egy hétvégét (2 éjszaka) márciusra. A következő foglalását weboldalunkon adja le, június hónapban 6 éjszakára. Mivel az első és második foglalás is a saját felületünkön történt, így a 6 éjszaka árából 10% azaz 15.000 Ft kedvezményt adunk! Szeretne még utószezonban is nálunk pihenni, így foglal szeptemberre is egy hétvégét 2 éjszakára. Erre a hétvégére is jár a 10% kedvezmény!

c, Az Akcióba beleszámító első foglalás elutazási napja után minimum 5 napnak el kell telnie a következő leutazásig, hogy a kedvezmény felhasználható legyen!

d, Az Akcióban részt vevő foglalásokat a vendégnyilvántartás alapján tartjuk számon, így azok a vendégeink is részesülnek az akcióban, akik nevére nem került számla kiállításra, de legalább 1 éjszakát eltöltöttek a vendégházban.

e, A megszerzett kedvezmény másra nem átruházható és a kedvezmények össze nem vonhatóak.

f, Az Akció kizárólag 2021.01.01 és 2021.12.31. közötti foglalásokra és leutazásokra vonatkozik.

g, A kedvezmény a szállás elfoglalásakor, a szállás fennmaradó díja (megfizetett előleggel csökkentett díj) megfizetésekor kerül felhasználásra, a szállás teljes díjából levonva.

További rendelkezések:

A Torzsás Vendégház jelen Akcióval kapcsolatban meghozott döntéseivel szemben és az Akció lebonyolításával, az abban való részvétellel kapcsolatban mindennemű jogi út kizárt. Az Akció értelmezésének joga kizárólag a Torzsás Vendégházat illeti. A Torzsás Vendégház fenntartja a jogot, hogy jelen Akciót - ideértve a kedvezményt is - bármikor egyoldalúan megváltoztassa vagy visszavonja. 

Érvényes: 2021. január 1-től.